Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Kongresi i događanja

Radionica o postupanju prema Zaključku Vlade RH o ublažavanju posljedica poremećaja cijena građevinskog materijala

05. studenog 2021.

Pozivamo Vas na radionicu o postupanju prema Zaključku Vlade RH o ublažavanju posljedica poremećaja cijena građevinskog materijala.

Veliki porast cijena građevinskog materijala i proizvoda u zadnjih godinu dana stvorio je ozbiljne probleme proizvođačima i izvođačima građevinskih radova.Vlada je prepoznala problem i kao rezultat toga donijela Zaključak o postupanju radi ublažavanja posljedica poremećaja cijena građevinskog materijala i proizvoda.

Kako bi primjena Zaključka bila učinkovita, Hrvatska gospodarska komora organizira radionicu na kojoj će izraditi smjernice za postupanje.

Radionica se održava 11. studenog u 10,00 sati na Građevinskom fakultetu u Zagrebu uz live stream.

Broj sudionika u dvorani je ograničen, stoga molimo sve koji su dosada iskazali interes za sudjelovanje, da svoj dolazak potvrde na e-mail ksikavica@hgk.hr

Svi koji su iskazali interes za sudjelovanje putem live streama mogu se uključiti preko poveznice.

Ostali zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na e-mail ksikavica@hgk.hr s naznakom fizičkog ili virtualnog prisustva do 9.11.2021.

Pitanja možete postavljati prije radionice i sedam dana nakon radionice na e-mail mcagalj@hgk.hr

Odgovori na pitanja zaprimljena prije radionice dijelom će biti ukomponirana u izlaganje, a dio će biti odgovoren putem maila. Pitanja možete postavljati i tijekom radionice putem chata - na jednostavnija pitanja odgovarat ćemo na radionici, a na ona kompleksnija odgovor će vam biti dostavljen mailom u roku sedam dana.

Nakon radionice HGK će na svojoj web stranici objaviti (opće) smjernice radi učinkovitijeg postupanja u svrhu mogućih izmjena ugovora o građenju sukladno Zaključku Vlade RH od 30. rujna 2021. godine te vam dostaviti obavijest pa je stoga važno ostaviti svoje ispravne podatke pri uključivanju preko poveznice.

Download centar

Preuzimanje dokumenata:

Program radionice[ PDF: 253 KB ]

Ostale vijesti