Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Izbori

Izbori 2022. - Izbori za tijela HKIG-a

U Hrvatskoj komori inženjera građevinarstva u tijeku je izborni proces za nova tijela Hrvatske komore inženjera građevinarstva tj. za članove Skupštine, Upravnog odbora, Nadzornog odbora i predsjednika Komore.

Dana 8. listopada raspisani su izbori za tijela Hrvatske komore inženjera građevinarstva u mandatu 2022. - 2026.

Sve kandidacijske liste moraju biti dostavljene elektroničkom poštom u Komoru do 24. studenoga u 23 sata i 59 minuta.

Glasanje za članove Skupštine HKIG-a provodit će se elektronički, glasačkim listićem koji će biti dostupan na vašoj osobnoj stranici koju imate kao član Komore.

Elektroničko glasanje je osobno i tajno i provodi se od 3. do 10. prosinca 2022. do 23 sata i 59 minuta. Pristup glasačkom listiću na osobnoj stranici ima samo član HKIG-a koji se nalazi na biračkom popisu na dan 8. listopada i ima registriran pristup osobnoj stranici.
Svaki član Komore koji se nalazi na biračkom popisu glasa za listu članova Skupštine iz svojeg područnog odbora. Izbornim procesom rukovodi Središnje izborno povjerenstvo Komore i izborna povjerenstva Izbornih jedinica I.-VII.

Nakon objave Zbirne liste izabranih članova Skupštine Hrvatske komore inženjera građevinarstva u mandatu 2022.-2026. otvara se kandidacijski postupak za izbor predsjednika Komore iz reda članova novoizabrane Skupštine Komore i to od 17. prosinca do 23. prosinca 2022.

Dana 21. siječnja 2023. održat će se konstituirajuća sjednica Skupštine na kojoj će se izabrati predsjednika/predsjednicu, Upravni odbor i Nadzorni odbor Komore.

Pozivamo vas da se uključite u izbore koji su pred nama te da glasate za članove Skupštine Komore.

VAŽNO!

Upute i pojašnjenja te obrasci za provedbu izbora članova HKIG dostupni su na internetskoj stranici https://www.hkig.hr/ u rubrici IZBORI 2022. ili u Službi za izbore 2022, na telefonske brojeve 01/5508-447 i 01/5508-450