Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Arhiva prethodnih Dana HKIG

16. Dani HKIG

Zahvala svim sudionicima 16. dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima, izlagačima, panelistima, predavačima i svim ostalim sudionicima na odazivu i doprinosu uspješnom održavanju 16. dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Šesnaesti dani HKIG-a održani su u Opatiji od 9.-11.06. 2022. pod pokroviteljstvom Predsjednika RH, Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine i Ministarstva. Sudjelovalo je više od 1500 sudionika i uzvanika te 137 predavača.
Širokim izborom zanimljivih tema seminara i predavača koji su u većini slučajeva prezentirali svoje projekte ponovno je potvrđeno da je našim članovima ovaj oblik usavršavanja zanimljiv. Ukupno je održano 25 seminara s istovremenim odvijanjem programa u 5 dvorana i 4 okrugla stola.

Zahvaljujemo svim članovima koji su sudjelovali u panel raspravama.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima 16. dana HKIG-a, posebno zahvaljujemo svim predavačima na uloženom trudu kako za pripremu tako i za održana predavanja i sudjelovanje u diskusijama na kraju predavanja.

Nastavljajući dosadašnju tradiciju pozivamo Vas da već sada rezervirate vrijeme od 15. - 17. lipnja 2023. za sudjelovanje na 17. danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.
Veselimo se ponovnom susretu i očekujemo Vas i slijedeće godine u Opatiji.

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ.
Predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Snimke predavanja i prezentacije

Preuzimanje dokumenata:

Snimke predavanja i prezentacije[ XLSX: 17 KB ]