Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Zahvala svim sudionicima

Zahvala svim sudionicima 16. dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima, izlagačima, panelistima, predavačima i svim ostalim sudionicima na odazivu i doprinosu uspješnom održavanju 16. dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Šesnaesti dani HKIG-a održani su u Opatiji od 9.-11.06. 2022. pod pokroviteljstvom Predsjednika RH, Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine i Ministarstva. Sudjelovalo je više od 1500 sudionika i uzvanika te 137 predavača.
Širokim izborom zanimljivih tema seminara i predavača koji su u većini slučajeva prezentirali svoje projekte ponovno je potvrđeno da je našim članovima ovaj oblik usavršavanja zanimljiv. Ukupno je održano 25 seminara s istovremenim odvijanjem programa u 5 dvorana i 4 okrugla stola.

Zahvaljujemo svim članovima koji su sudjelovali u panel raspravama.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima 16. dana HKIG-a, posebno zahvaljujemo svim predavačima na uloženom trudu kako za pripremu tako i za održana predavanja i sudjelovanje u diskusijama na kraju predavanja.

Nastavljajući dosadašnju tradiciju pozivamo Vas da već sada rezervirate vrijeme od 15. - 17. lipnja 2023. za sudjelovanje na 17. danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.
Veselimo se ponovnom susretu i očekujemo Vas i slijedeće godine u Opatiji.

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ.
Predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva