Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Obavijesti

Obavijesti o 17. Danima HKIG-a

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira 17. Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 15. do 17. lipnja 2023. godine u Opatiji.

Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva. Svi sudionici skupa imaju mogućnost sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost.

Nadamo se da će da i ovi 17. Dani predstaviti najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

Predstavnici resornog Ministarstva upoznat će sudionike s novinama u regulativi iz područja graditeljstva.

S namjerom predstavljanja najboljih dostignuća s područja građevinarstva, jedanaesti puta organizirat ćemo svečanu dodjelu KOLOSA - nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 30 sati.

Sve obavijesti vezane za skup i link za prijavu možete naći na internetskoj stranici Komore

Svi seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador.

Pozivam Vas da se prijavite i na vrijeme rezervirate smještaj za sudjelovanje na 17, Danima HKIG-a u Opatiji.

Radujem se susretu u Opatiji i srdačno Vas pozdravljam!

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ.
Predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva