Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2023.

Omogućen besplatan pristup Pravnom portalu www.iusinfo.hr

Omogućen besplatan pristup Pravnom portalu www.iusinfo.hr

26. lipnja 2023.

Poštovani članovi Komore,

Obavještavamo vas da je Hrvatska komora inženjera građevinarstva od 15. lipnja 2023. godine omogućila svim aktivnim članovima Komore besplatan pristup Pravnom portalu www.iusinfo.hr.

Pristup Pravnom portalu www.iusinfo.hr, obuhvaća slijedeće:

Pravo neograničenog korištenja svih sadržaja Pravnog informacijskog portala, bez ograničenja po područjima registra, što uključuje sve pročišćene propise, međunarodne ugovore, akte Hrvatskog sabora, stručne članke, mišljenja i tumačenja nadležnih tijela, sudske odluke i sentence sudova RH i Europskog suda za ljudska prava, EU zakonodavstvo i sudsku praksu, mogućnost zaprimanja stručnih obavijesti o izmjenama odabranog sadržaja, objave e-oglasne ploče, insolvencijske postupke, rješenja DKOM-a, obrasce i predloške, pristup kalkulatorima (izračun plaće, otplatnog plana kredita, ugovore i honorare, najma stana, zakonskih zateznih kamata).

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti putem: https://prijava.hkig.hr/.

Nakon uspješne prijave, vaše ime, prezime i e-mail adresa dostavit će se Lexpera d.o.o. radi dodjele korisničkog imena i lozinke.

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA, Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb, OIB: 65080653676 (dalje u tekstu: HKIG), obrađuje osobne podatke članova HKIG.

U suradnji sa Lexpera d.o.o., Tuškanova 37, 10 000 Zagreb, HKIG će svim članovima koji to žele omogućiti korištenje pravnog portala www.iusinfo.hr i/ili obavještavanje o novostima na području prava, sve u domeni djelovanja članova HKIG.

Slijedom navedenog HKIG će Lexpera d.o.o. dostaviti ime, prezime i e-mail adresu aktivnih članova Komore koji su (popunili upitnik), sve u svrhu potrebe izdavanja korisničkog imena i lozinke za primanje obavijesti o promjenama propisa kao i o drugim pravnim promjenama koje bi mogle biti korisne i /ili utjecati na poslovanje naših članova.

HKIG i Lexpera d.o.o. smatraju se zajedničkim voditeljima obrade.

Više o politikama zaštite osobnih podataka Inženjerskog biroa d.o.o. možete pročitati ovdje, a o politikama zaštite podataka HKIG na ovdje.

Ukoliko imate pitanja možete kontaktirati i službenika za zaštitu osobnih podataka HKIG na e-mail: zop@hkig.hr.

Ostale vijesti 2023.