Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2022.

Obavijest članovima za prijavu promjene podataka

Obavijest članovima za prijavu promjene podataka

19. listopada 2022.

Ovim putem Vas obavještavamo da Hrvatska komora inženjera građevinarstva od 01.01.2023. godine u skladu sa Uredbom o uredskom poslovanju te Naputkom o brojčanim oznakama pismena te sadržaju evidencija uredskog poslovanja ulazi u informacijski sustav uredskog poslovanja javnopravnih tijela, te će se sva komunikacija s fizičkim i pravnim osobama (službeno dopisivanje) u skladu sa navedenom Uredbom obavljati primarno elektroničkim putem.

Temeljem navedenoga molimo Vas da provjerite podatke koji su upisani u službenim evidencijama Komore te ukoliko postoji bilo kakva izmjena, istu dostavite na slijedeći način:

  1. Promjenu podataka o prebivalištu, adresi e-pošte i kontakt telefona možete dostaviti putem e-pošte: duska.maglica@hkig.hr ili martina.senkic@hkig.hr
  2. Promjenu podataka o tvrtci zaposlenja potrebno je dostaviti na za to predviđenom obrascu Zahtjev za promjenu podataka obrazac zajedno sa Elektroničkim zapisom o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (e-Radna knjižica) dostaviti putem e-pošte duska.maglica@hkig.hr ili martina.senkic@hkig.hr

Napomena:

Dužnost člana Komore da dostavi informacije o promjeni podataka upisanih u upisnicima, imenicima i evidencijama Komore proizlazi iz članka 13. stavka 1. točka 3. Statuta Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Dostava će se smatrati urednom slanjem na posljednju poznatu e-mail adresu upisanu u službenim evidencijama Komore.

Ostale vijesti 2022.