Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2022.

Anketa o kvaliteti projekata

Anketa o kvaliteti projekata

26. listopada 2022.

Već treću godinu zaredom provodi se anketa čija je svrha praćenje ključnih parametara kvalitete projekata: njihove cjelovitosti i usklađenosti, točnosti, jasnoće, relevantnosti i pouzdanosti. Svrha periodičnog anketiranja je utvrđivanje dolazi li kakvih pozitivnih ili negativnog pomaka u kvaliteti projekata.

Inicijalni podaci, prikupljeni anketom provedenom 2020. godine, pokazuju da su indeksi kvalitete ključnih parametara niski, a iz podataka prikupljenih anketom provedenom 2021. godine utvrđene su aktivnosti koje bi trebala provoditi stručna zajednica - prvenstveno strukovne udruge i slična tijela - da bi se kvaliteta projekta unaprijedila.

Ove godine, između ostaloga, istražujemo je li za aktivnosti koje su po rezultatima ankete najznačajnije - edukacija projektanata, osiguravanje postizanja primjerenih cijena za projektiranje i osiguravanje postizanja primjerenog vremena za izradu projekta, postignut kakav napredak.

Molimo Vas da se odazovete na poziv za ispunjavanje ankete, kao i da ovaj poziv proslijedite i kolegama. Ispričavamo se ako ste poziv dobili više puta.

Anketa se provodi u razdoblju od 17.10.2022. do 6.11.2022.

Anketi možete pristupiti na poveznici

Zahvaljujemo unaprijed

Ostale vijesti 2022.