Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2021.

Poziv na skup Dani potresnog inženjerstva 28.12.2021., Petrinja

22. prosinca 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

veliko zadovoljstvo nam je pozvati Vas na skup Dani potresnog inženjerstva koji će se održati 28. prosinca 2021. u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Petrinji, u organizaciji Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine te Sisačko-moslavačke županije. Ovim putem pozivamo Vas na prijavu za sudjelovanje na skupu koju je moguće izvršiti putem on-line obrasca na web stranici: https://dpi.grad.hr/prijava/. Sudjelovanje na skupu je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prijavu, a program skupa je uključen u stručno usavršavanje.

Tema ovogodišnjeg skupa je Kvaliteta projektne dokumentacije - ključ uspješne obnove, a zamišljeno je da se kroz vrlo zanimljiva predavanja i diskusije provede stručno savjetovanje u graditeljstvu za projektante i izvođače. Održat će se i OKRUGLI STOL na temu Gospodarska i obrazovna revitalizacija područja pogođenih potresom, gdje će se kroz javnu diskusija bitnih sudionika raspravljati o široj problematici obnove.

Skup će se održati uživo za 100 sudionika dok će ostali sudionici predavanja, diskusije i okrugli stol moći pratiti on-line, načinom o kojem će na vrijeme biti obaviješteni.

Na temelju Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (Narodne novine, br. 119/2021.), za sudjelovanje na skupu uživo potrebna je COVID potvrda.

Detaljne informacije o skupu Dani potresnog inženjerstva kao što su:

  • popis tema i predavača,
  • podaci o broju bodova,
  • lokacija održavanja skupa te
  • zanimljivostima vezanim za skup

možete pronaći na web stranici: https://dpi.grad.hr/.

Veselimo se Vašem dolasku,

Sveučilište u Zagrebu
Građevinski fakultet

Ostale vijesti 2021.