Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

HKIG seminari

Arhiva seminara 2022.

Prezentacija aplikacije eGrađevinski dnevnik - Zagreb

07. srpnja 2022.

Pozivamo Vas na prezentaciju aplikacije eGrađevinski dnevnik u četvrtak, 07.07.2022. s početkom u 14,30 sati u Velikoj predavaoni Građevinskog fakulteta u Zagrebu, Kačićeva 26.

Prezentaciju će održati Danijel Meštrić, ravnatelj Uprave za nadzor, žalbe, razvoj informacijskog sustava i digitalizaciju.

Aplikacija je namijenjena praćenju procesa građenja od prijave početka građenja do procesa tehničkog pregleda izgrađene građevine, odnosno izdavanja Uporabne dozvole. Cilj vođenja Građevinskog dnevnika elektroničkim putem je podizanje razine kvalitete građenja te povećanje dostupnosti kvalitetnih informacija na jednom mjestu.

Sustav je dostupan neograničenom broju korisnika neovisno o lokaciji ili uređaju. Omogućeno je spremanje dokumentacije u digitalnom obliku na jednom mjestu.

Ova e-usluga namijenjena je ovlaštenim osobama i osobama koje vode građenje, ali i fizičkim osobama poput investitora, zastupnika investitora. Modul je povezan s već razvijenim modulima iz Informacijskog sustava prostornog uređenja kao što je eDozvola na način da se podaci upisani u Prijavu početka građenja koja nastaje u eDozvoli povlače u eGrađevinski dnevnik.

Prijava:

Prijava sudionika putem internet stranice: https://prijava.hkig.hr

Stručno usavršavanje:

Sudionici ostvaruju pravo na 2 akademska sata iz tehničke regulative u okviru stručnog usavršavanja za obveznike.

Kotizacija:

Seminar je besplatan.

Napomena:

Prijave se zaprimaju do popunjenosti dvorane (cca. 250 osoba).

Ostale vijesti 2022.