Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

HKIG seminari

Arhiva seminara 2021.

ArhiBau 2021 - Sajam kulture građenja i održivog razvoja

07. listopada 2021. - 09. listopada 2021.

ArhiBau 2021 je najveći ovogodišnji regionalni Sajam s konferencijom o kulturi građenja i održivog razvoja, a održat će se od 7. do 9. listopada 2021. u Areni Zagreb u organizaciji Društva arhitekata Zagreba uz glavnog partnera Hrvatsku gospodarsku komoru.

Ovogodišnja konferencija ArhiBau 2021 okuplja stručnjake iz svih segmenata građevinskog sektora, uz vrhunske predavače hrvatskog i regionalnog graditeljstva, inženjerstva i arhitekture te povezanih djelatnosti. Odnos graditeljstva i klimatskih promjena, utjecaj Nacionalnog plana oporavka i otpornosti na sektor, urbana regeneracija, obnova Zagreba i drugih potresom pogođenih krajeva, održivi razvoj - sve su to teme o kojima će sudionici konferencije razgovarati.

Osnovna tema sajma je "Budućnost nakon kriza temeljena na inicijativi Novog europskog Bauhausa", a glavne programske cjeline konferencije su: Budućnost nakon kriza-što je pred nama, Okviri kulture građenja u 21. stoljeću, Urbanizam 2021, Dani zagrebačke arhitekture 2021-postpotresni Zagreb, Arhitektura i nasljeđe 2021. ARTUR - Arhitektura i turizam 2021., Europska razmišljanja o obnovi i razvoju Republike Hrvatske, Razvojni planovi i investicije pred nama te Digitalni alati u graditeljstvu, Što zahtijeva zakon, a što je provedivo u praksi te Budućnost iz perspektive mladih.

Konferencija uključuje 60 predavača s bitnim temama iz cijelog građevinskog sektora, niz zanimljivih panela u 2 puna dana konferencije, s druženjima svih stručnjaka u pauzama i na večernjim organiziranim druženjima.

Više o programu konferencije: www.arhibau.d-a-z.hr

Članovi HKA, HKIG, HKIE i HKIS ostvaruju popust od 25 % na cijenu kotizacije za konferenciju koja je 450kn+pdv, a konferencija se boduje s 14 sati/bodova u programu stručnog usavršavanja.

Galerija fotografija:

Ostale vijesti 2021.