Pregled aktivnosti

Pregled aktivnosti

Webinar: Napredni izračun osnovne ploče

Hilti organizira webinar koji će se održati 21. travnja 2021. u 9 sati.

Tijekom webinara istražit ćemo koji su sve izazovi s kojima se susrećemo u izračunu svih elemenata koji čine vezu čelik - beton: čelična ploča, nosivi profil te njegova ukrućenja i zavari, betonski temelj te naknadno ugrađena sidra. Uz to, istaknut ćemo glavne aspekte koji moraju uzeti u obzir regulativu i izračun te kako Vas Hilti može podržati u procesu izračuna te povećati Vašu produktivnost.


Webinar: Linijska odvodnja voda - smjernice za odabir optimalnog rješenja

ACO Hrvatska organizira webinar koji će se održati 22. travnja u 10 sati.

Cilj je webinara ukazati na različitosti primjenjivih sustava linjske odvodnje oborinskih voda, specifičnosti pojedinih rješenja i mogućnosti izbjegavanja eventualnih pogreški prilikom njihovog odabira.


Europska konferencija o arhitektonskim politikama - virtualna

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata organizira konferenciju koja će se održati 22. i 23. travnja 2021.

Europska Konferencija o arhitektonskim politikama RE-USE ARCHITECTURE održat će se u travnju ove godine kao virtualna, nakon što je konferencija istog naziva koju smo organizirali pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske Unije u lipnju 2020. godine otkazana.


Okrugli stol o obnovi poslije potresa - Tekuća pitanja obnove poslije potresa

Na sastanku Odbora za stručno usavršavanje dogovoreno je da se u okviru nastojanja za organizacijom stalnog stručnog usavršavanja pripremi okrugli stol na temu obnove poslije potresa u Zagrebu i Petrinji.

Okrugli stol bi se dok traje pandemija održavao svaki utorak u 10 sati u trajanju od jednog sata. Za sve članove HKIG sudjelovanje je besplatno.

Prvi okrugli stol održao bi se u utorak 20.04.2021. godine s početkom u 10 h, voditelj je Miljenko Srkoč. Obzirom da je to prvi okrugli stol tema je Tekuća pitanja obnove poslije potresa. Na okruglom stolu će se zajednički donijeti odluke o temama koje se moraju raspraviti. Donijeti će se odluka o temi sljedećeg sastanka i odrediti voditelja.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.