Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2021.

Prioritetno cijepljenje članova HKIG - ažuriranje podataka radi pozivanja

07. svibnja 2021.

Obavještavamo Vas da je od HZJZ- a odobreno prioritetno cijepljenje članova Komore. Cijepljenje će biti organizirano po županijama na više lokacija. Da bismo to mogli organizirati potrebno je kontaktirati svakog pojedinog člana Komore želi li se cijepiti i obavijestiti ga o terminu i lokaciji cijepljenja.

Osoba cijepljenjem smanjuje mogućnost da postane izvor ili prijenosnik zaraze za druge osobe s kojima dolazi u kontakt. Cijepljenje je dragovoljno i slobodna je odluka svakog građanina. Ukoliko se ne želite cijepiti molimo da nas povratno obavijestite o toma na e-mail: hkig@hkig.hr.

Molimo Vas da žurno provjerite Vaše kontakt podatke (broj telefona i e-mail) koje ste prijavili u Komori te da ih ažurirate po potrebi. Ukoliko su Vam u bazi podataka zastarjeli podaci molimo da ispravne podatke dostavite na e-mail: duska.maglica@hkig.hr ili martina.senkic@hkig.hr.

Također molimo da ovu informaciju podijelite sa svim kolegama s kojima surađujete jer dio članova nema ažurne podatke u bazi te ih iz Komora ne možemo kontaktirati.

Napominjemo da su članovi obvezni redovito obavještavati Komoru, o svim podacima odnosno promjenama podataka u roku od petnaest dana od nastanka promjene.

Drage kolegice i kolege, obavještavam Vas da ove godine planiramo održavanje naših 15. Dana HKIG-a uživo u Opatiji od 17. do 19.06. i cijepljenje može doprinijeti odobravanju okupljanja većeg broja zainteresiranih sudionika.

Predsjednica Komore
Nina Dražin Lovrec, dipl.ing građ.

Ostale vijesti 2021.