POZIV - Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva 2020.

POZIV - Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva 2020.

Drage kolegice i kolege,

Pozivamo Vas na online Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva 1. i 2. listopada.

Ove godine radi epidemiološke situacije nismo mogli organizirati naše tradicionalno lipanjsko druženje u Opatiji, nadali smo se da će do početka jeseni biti moguće ali nisu se stekli povoljni uvjeti te je donesena odluka da ove godine održimo online Dane.

U ovom novom formatu najavljujemo Vam sudjelovanje 90 predavača s isto toliko stručnih tema. Po prvi puta organiziramo ovakvo događanje, seminari će se održavati paralelno u tri virtualne dvorane i obuhvaćaju gotovo sve specijalističke grane građevinarstva. U novim okolnostima i novom formatu donesena je odluka da nema kotizacije. Svi članovi Komore koji se prijave za skup dobit će link putem kojeg će moći pratiti odabrana događanja.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i prate događanja u realnom vremenu. Također Vas obavještavamo da će sva predavanja i prezentacije biti snimljene i moći ćete im pristupiti u svakom trenutku.

U okviru programa planiranog skupa u četvrtak 1. listopada 2020. poslije podne planiramo organizirati okrugli stol radi predstavljanja provedbe postojećih i najave novih infrastrukturnih projekata. Isto teko organizirat ćemo i seminar na temu potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu u okviru kojega će biti predstavljen priručnik Urgentni program potresne obnove i duge aktivnosti vezane uz obnovu potresom oštećenih zgrada.

Svi sudionici skupa koji prate okrugle stolove i predavanja u realnom vremenu imaju mogućnost postavljati pitanja putem chata.

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 30 akademskih sati.

Pozivamo Vas da rezervirate vrijeme kako biste mogli sudjelovati na Danima HKIG-a 2020. koji će se održati 1. i 2. listopada 2020.

Više informacija i prijavu možete pronaći na internetskoj stranici dani.hkig.hr.

Radujem se našem online susretu i srdačno Vas pozdravljam.
  

Predsjednica Komore

Nina Dražin Lovrec, dipl. ing. građ.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.