PODSJETNIK – Anketa o kvaliteti projekata do 07.07.2020.

PODSJETNIK – Anketa o kvaliteti projekata do 07.07.2020.

Poštovane kolegice i kolege,

Podsjećamo sve Vas koji još niste stigli popuniti anketu o kvaliteti projekata da Vaše odgovore očekujemo do 07.07.2020.

Molimo Vas da odvojite Vaše vrijeme i sudjelujete u Anketi.

Potaknuti rezultatima Okruglog stola o kvaliteti projekata koji je održan na Danima HKIG 2019. godine u Opatiji, i koji je pokazao da se problematici kvalitete projekata - glavnih i izvedbenih projekata, tipskih projekata i projekata uklanjanja građevina - treba posvetiti odgovarajuća pozornost, odlučili smo putem ove ankete dobiti uvid u trenutno stanje.

U tom smislu, obratili smo se velikom skupu pojedinaca i gospodarskih subjekata koji u svojem svakodnevnom radu imaju doticaj s projektima koji se koriste u graditeljstvu.

Zahvaljujemo što ste odlučili odvojiti svoje vrijeme za ispunjavanje ankete. Ujedno Vas molimo Vašim kolegicama i kolegama proslijedite ovaj e-mail i potaknete ih na ispunjavanje ankete.

Podaci o anketiranim osobama neće se prosljeđivati nikome niti obrađivati za bilo kakve potrebe izvan okvira svrhe ankete te se neće objavljivati osim kao agregirani i depersonalizirani podatci. U slučaju posebnog interesa za odgovore koje su dali neki od sudionika ove ankete, autori će ih kontaktirati radi daljnjih dogovora.

Molimo da popunjenu tablicu ankete nazovete Anketa2020_Ime_Prezime.xlsx te da ju pošaljete na e-mail adresu: anketa2020@yahoo.com, najkasnije do 07.07.2020. godine.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.