Sudionici 15. Dana vrlo zadovoljni ovogodišnjom konferencijom

Sudionici 15. Dana vrlo zadovoljni ovogodišnjom konferencijom

Čak devet od deset sudionika 15. Dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva smatra da su njihova očekivanja od konferencije ispunjena i preporučili bi svojim kolegama i kolegicama dolazak na Dane HKIG-a. Ovaj jasan pokazatelj zadovoljstva sudionika 15. Dana jedan je od rezultata ankete o zadovoljstvu sudionika koju je Komora provela među sudionicima Dana.

Više od 60 medijskih objava

Gledajući prema prisutnosti u medijima, 15.Dani bili su iznimno uspješni. Ostvareno je više od 60 medijskih objava, a o Danima se izvještavalo u tiskanim i online medijima te u radijskim i televizijskim vijestima. Jedan od primjera medijskih objava, veliki tekst objavljen u Večernjem listu, možete vidjeti: Večernji list o 15. Danima

Video filmovi o dobitnicima KOLOS-a

Kratki video filmovi o dobitnicima Kolosa na Youtube kanalu Komore imali su 2.975 pregleda, dok su na Facebook stranici Komore imali 11.408 pregleda. Ako još niste, video o dobitnicima Kolosa možete pogledati na poveznici.

Visoka vjernost članova Komore Danima  

Anketa je pokazala visoku razinu vjernosti sudionika Danima jer 2 od 3 sudionika redovito sudjeluju na ovom godišnjem okupljanju HKIG-a. Prosječan sudionik Dana sluša predavanja u 3-4 tematske cjeline.

Sudionici su organizacijske elemente konferencije ocijenili školskom ocjenom vrlo dobar (4), a istom ocjenom ocijenili su Plenarnu sjednicu i svečanost dodjele nagrada Kolos.

Što se tiče zadovoljstva programom konferencije i Danima u cjelini, sudionici su ih također ocijenili s ocjenom vrlo dobar (4).

Zahvaljujemo još jednom svima vama koji ste sudjelovali na 15. Danima HKIG-a i posebno onima koji su ispunili ovu anketu. Vidimo se dogodine na još većim i boljim 16. Danima HKIG-a!

Anketni upitnik ispunilo je 22 posto sudionika konferencije. Prezentaciju s cijelom analizom ankete o zadovoljstvu Danima možete pogledati na poveznici.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.