Poziv za upis u imenik inženjera gradilišta i imenik voditelja građenja

Poziv za upis u imenik inženjera gradilišta i imenik voditelja građenja

Pozivamo sve Vas, kolegice i kolege, ovlaštene voditelje građenja i ovlaštene voditelje radova da ostanete u članstvu Hrvatske komore inženjera građevinarstva i na taj način iskažete zajedništvo s ciljem zaštitite osobnog digniteta i digniteta struke. Zajedničkim snagama te ustrajnim radom i zalaganjem ćemo iznaći modele osnaživanja i zaštite struke.

Dostavljamo Vam link na elektroničke obrasce za upis u Imenik inženjera gradilišta i Imenik voditelja radova, molimo da obrasce popunite do 21. veljače 2020. godine.

Nakon unosa OIB-a kliknite na tipku "provjeri OIB" i provjerite da li su svi podaci ispravni. Ako je potrebno promijenite podatke koji nisu više vazeći, potvrdite suglasnost i pritisnite "pošalji zahtjev".

  1. http://www.hkig.hr/obrasci-zahtjeva/Upis-u-imenik-inzenjera-gradilista/
  2. http://www.hkig.hr/obrasci-zahtjeva/Upis-u-imenik-voditelja-radova/

Pozivamo vas da i nadalje zajedničkim naporima, objedinjujući sve segmente inženjerske struke u graditeljstvu u jednoj organizaciji - Komori, nastavimo zastupati interese svih članova Komore, odnosno pripadnika cjelokupne inženjerske struke u graditeljstvu.

S tom željom, sve vas srdačno pozdravljam i pozivam vas da se ukoliko su potrebna dodatna pojašnjenja slobodno obratite u tajništvo Komore.

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ.
Predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.